3 Temmuz 2014 Perşembe

Bandirma Mermer

Şirketimizin kuruluş amacı müşteri memnuniyeti ve mutluluğudur. Bunu başarabilmek için gelişen müşteri taleplerini doğru tespit etmek, ürüne özel fiyat vermek, ürünü hatasız ve termin tarihinde üretebilmek ana kuraldır. Hedefimiz müşteri ve çalışan ilişkilerini en üst düzeyde tutmaktır. Sektörde kalıcılığımızı ve rekabet gücümüzü ortaya çıkarmak için verimli çalışmalı ve kaynakları etkin kullanmanın bilincinden geçtiğni bilmekteyiz. Sektörel çalışmaları yaparken çalıştığımız ortamın ve yaşadığımız çevrenin temiz, emniyetli ve düzenli; ilişkilerimizin ise saygılı ve uyumlu olmasına dikkat etmeliyiz. Başarıya giden yol eğitimdir. Siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti, kaliteli ürünü sunabilmenin ancak eğitimle sağlanabileceğinin farkındayız.
“Mükemmeli üretmek ayrıcalıktır” hedefi ile;
Son teknolojiyi yakından takip edip, kaliteli ve talebe uygun hizmet vermek,
İşlerin yapımı sırasında yasa, yönetmelik, standart, tüzük ve gereklerini yerine getirerek İş ve İşçi Güvenliği ile ilgili tüm güvenlik tedbirlerini almayı ve siparişlerinizin standartlara uygun olarak yapımını sağlamayı,
Şirket çalışanlarımıza sağlanan motivasyon ile performans ve verimliliği arttırmayı,
Tüm bu maddeler dahilinde müşterilerimizin memnuniyetini esas alan bir firma yapısı ile uzun yıllar mermer sektöründe örnek ve kalıcı şirket olmak hedefindeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder